Forsikring

Som nybagt hesteejer skal du overveje, om du vil forsikre din hest, hvilken type(r) af forsikring, du skal vælge og hvem, du vil forsikre den hos. Hvis du ejer en eller få heste, anbefaler vi altid, at dine heste er forsikrede. Avler du heste, kunne du evt. overveje en stutteriforsikring. Under alle omstændigheder bliver du, når du skal forsikre din hest, nødt til at bruge lidt tid på at sætte dig ind i de forskellige typer af forsikringer, så du kan beslutte dig for, hvordan din hest skal være forsikret.

Hvis du vil have din hest forsikret som ridehest, er det vigtigt, at du tegner en forsikring, der dækker, hvis hesten bliver uegnet til dette formål. Her vil en livsforsikring ikke være tilstrækkelig, da den typisk kun dækker, hvis det er en overtrædelse af dyreværnsloven at lade hesten leve.

En sygeforsikring er en tillægsforsikring, der dækker dele af dine dyrlægeudgifter. Vi anbefaler altid at tegne en sygeforsikring. Det kan være en stor hjælp, hvis din hest bliver halt eller syg og har behov for behandling, at de økonomiske overvejelser er af mindre betydning, når valget af behandling til din hest skal træffes.

Der findes pt. fem store selskaber, som forsikrer heste i Danmark:

Kongeriget Danmarks Hesteforsikring: www.kdh.dk

Alm.Brand: www.almbrand.dk

Tryg Forsikring: www.tryg.dk

Dansk Hesteforsikring: www.dansk-hesteforsikring.dk

First Horse: www.firsthorse.dk

De fleste forsikringsselskaber forlanger en dyrlægeerklæring på, at hesten er sund og rask, før den kan forsikres. Du skal være velkommen til at kontakte os med henblik på at få foretaget denne undersøgelse.

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.