​Mobil hestepraksis

Mange mindre behandlinger og undersøgelser kan ordnes i egen stald, hvor hesten er i vante omgivelser. 

Dyrlægerne kører ud til alle heste efter nærmere aftale, det gælder såvel akut sygdom som vedligeholdende behandlinger, f.eks. tandraspninger og vaccinationer. Vores udkørende praksis er veludstyret og en del specialdiagnostisk udstyr kan medbringes efter aftale og behov. Både røntgen og ultralydsscanninger kan således foretages hjemme i stalden, men en del, især større og mere omfattende undersøgelser, gennemføres bedst på klinikken, hvor vi har de optimale forhold for arbejdet og erfarne hjælpere. Det kan eksempelvis dreje sig om halthedsudredninger eller tandudtrækninger.

Omstændighederne og nødvendigheden heraf drøftes i telefonen eller ved besøget. Tidsbestilling foretages bedst om morgenen mellem kl. 8 og 9, hvor dyrlægerne selv sidder ved telefonen. Alt efter dit behov er det ofte muligt at finde en tid i løbet af få dage – eller ved akut sygdom naturligvis omgående!

Vi kører i hele Nordsjælland mellem kl. 9 og 16 og har base i Hillerød – se Beliggenhed.

Udenfor almindelig åbningstid indgår vi i en vagtordning med andre hestedyrlæger i Nordsjælland og du kan således altid få kompetent hjælp til din hest, uanset tidspunktet på døgnet

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.