​Hesteklinik

​På hesteklinikken løser vi mere specialiserede opgaver, vi modtager heste til undersøgelse og behandling af forskellige sygdomme. Der kan f. eks. være tale om

  • handelsundersøgelse, med eller uden digital røntgen og endoskopi, alt efter indikation, behov og eget ønske

Mange undersøgelser og behandlinger er ambulante, hvor hesten ankommer og bliver undersøgt på et nærmere aftalt tidspunkt, andre kan tage to til tre dage – sjældent mere – og så er det hensigtsmæssigt, at hesten kan opstaldes under betryggende forhold og undersøgelsen fortsættes dagen efter. Det er også muligt med en længerevarende indlæggelse, f.eks. til behandling for en større sårskade, der kan være vanskelig at håndtere hjemme.

Heste undersøges i forbindelse med handel, med eller uden digital røntgen og endoskopi, alt efter indikation, behov og eget ønske. Du kan læse meget mere om handelsundersøgelser og hestehandel generelt her på hjemmesiden.

Hillerød Hestepraksis råder over gode opstaldningsfaciliteter med mange bokse og luftefolde samt ridehus og udendørs ridebane til bl.a. halthedsundersøgelser og sadelprøvning.

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.