Om klinikken​

Hillerød Hestepraksis blev grundlagt i 2024 og opstod ved sammenlægning af 3 eksisterende nordsjællandske praksis nemlig Hillerød Hestedyrlæger, Dyrlæge Louise Hellenberg og Cooks Hestepraksis.

Vi har en veludstyret klinik på Baunevej 17 i Hillerød med faciliteter til diverse undersøgelser - herunder halthedsudredning, handelsundersøgelse endoskopi/gastroskopi, røntgenundersøgelse, ultralydsscanning mm.

Desuden har vi en veletableret inseminerings- og hingstestation, hvor vi inseminerer med både køle- og frostsæd og tapper hingste til indland og udland.

Hestene kan opstaldes under betryggende forhold i store bokse, hvor de passes af vores kyndige personale og de har tillige mulighed for at komme i fold efter behov. Vi har bemanding på hele døgnet, og du kan derfor trygt overlade din hest til os natten over eller over weekender og helligdage.


Vores mål er altid at yde den enkelte hest den bedste behandling. Vi er ikke altid de hurtigste og billigste, men vi er omhyggelige og grundige og giver ikke op for et kompliceret problem eller en urolig og bange hest.

Vi sætter hestevelfærd, redelighed og kvalitet i højsædet.

Læs under denne menu mere om:​

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.