​Gødningsprøver

Målet med vores gødningsprøver er ikke kun at udskrive et antal ormekure til dine heste, men at hjælpe dig med at lave den bedst mulige strategi til at undgå parasitproblemer og resistens i din besætning. Vi laver larvedyrkning på alle gødningsprøver, hvilket er nødvendigt for at finde blodorm, der kan være årsag til alvorlige blodpropper i tarmen.

Vi lægger stor vægt på den individuelle rådgivning og lægger den bedst mulige ormestrategifor din besætning ud fra de aktuelle resultater og vores kendskab til historikken blandt dine heste. Ikke to besætninger er ens og derfor afhænger behandlingsplanen udover de aktuelle resultater bl.a. af hvilken type heste, du har i stalden, hvordan de er opstaldet og går på fold mv.

Medicinlovgivningen kræver, at man for at kunne udskrive ormekure dels skal have udført diagnostisk arbejde dvs. at man skal have lavet gødningsprøver, men også at man skal have kendskab til besætningen. Det betyder, at man skal kende stedet, ejerne og rutinerne bag dagligdagen, fordi dette er en forudsætning for at lave en fornuftig behandlings- og forebyggelsesplan og give en god rådgivning fremadrettet.

Ring og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en god ormestrategi.

Du kan også læse vores artikler om orm eller vores case om blodorm.

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.