Inseminering af hest på insemineringsstation i Hillerød

Hillerød Hestepraksis har specialiseret sig inden for alle områder af reproduktion – vi er med lige fra hingstevalget over brunstkontrol og inseminering/bedækning af hest til drægtighedsscanning og fødsel, samt korrekt pasning af den drægtige hoppe for ikke at tale om det nyfødte føl.

Hos Hillerød Hestepraksis modtages hopper til inseminering i bedækningssæsonen efter forudgående telefonisk aftale. Vi modtager hopper fra både ind- og udland. Yderligere oplysninger gives gerne ved telefonisk henvendelse

Alle typer og racer af hopper er velkomne

Hopper af alle racer er velkomne. Hopperne opstaldes under betryggende forhold og de har mulighed for at komme på fold. Vi har god erfaringer med vanskelige hopper og rådgiver gerne nærmere, hvis din hoppe tidligere har kastet eller været svær at få i fol.

Sådan er proceduren for inseminering af hest

Alle hopper bliver gennemgået og brunstafprøvet hver morgen i hele sæsonen, og ved denne gennemgang tages der stilling til, hvornår den enkelte hoppe skal undersøges, insemineres eller evt. behandles, om sædbestilling, yderligere follikelkontroller mv.

Ved aftale om inseminering af hest fremsendes yderligere oplysninger om forløbet samt en indskrivning, så vi får de nødvendige oplysninger til brug for inseminering og registrering.

Vi har udviklet et dokument med en masse information, hvori du kan læse om hele forløbet fra start til slut samt de forhold omkring inseminering af hest, du skal være opmærksom på som ejer. Her kan du også læse mere om muligheden for opstaldning hos os under drægtigheden og detaljer omkring scanninger og kontroller, foder og andre forhold i opstaldningsperioden. 

Derudover kan du her læse om betingelser og priser i forbindelse med et insemineringsforløb hos os.

Kontakt os og lav en aftale om inseminering af hest

Har du spørgsmål til vores procedurer, embryotransfer, til selve insemineringsprocessen eller vores pris på inseminering? Så er du naturligvis velkommen til at tage kontakt med det samme. 

Dyrlægen kan træffes alle hverdage mellem kl. 08-09. Derudover kan man i hele tidsrummet 9-16 få fat i vores klinikassistenter, som sidder ved telefonen hele dagen. De kan også oplyse om forløbet, lave aftaler og give informationer om aflevering og afhentning samt status på forløbet, mens hoppen er på stationen.

Ønsker du at kontakte os med henblik på inseminering af hest, kan du henvende dig på telefon 48 28 67 68 eller mail kiwa@hestedyrlaegerne.dk. Vi ser frem til at hjælpe dig og din hoppe.

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.