Mavesår hos hest kan behandles effektivt

Mavesår hos din hest er et stort problem, der forekommer langt oftere end før antaget. Hos Hillerød Hestepraksis har vi stor viden om alle hesteracer, og har stor erfaring med at behandle mavesår effektivt, hvilket vi udfører for alle hesteejere i Hillerød, Helsingør og i hele Nordsjælland.

Undersøgelser viser, at op mod 80% af alle heste har mavesår, og at over halvdelen af disse er så alvorlige, at de giver problemer for hestene og er behandlingskrævende. ​Vi tilbyder derfor at tilse din hest, således at vi kan af- eller bekræfte, om der er tale om et mavesår hos din hest, der kræver behandling.

SYMPTOMER PÅ MAVESÅR HOS DIN HEST

Har du mistanke om, at der kan være tale om et mavesår hos din hest? Heste med mavesår kan opføre sig meget forskelligt.

Der er ikke et ensartet billede, men følgende symptomer kan være tegn på, at hesten har mavesår:

  • ​Nedsat præstation
  • ​Ændret adfærd
  • ​Nedsat/ophørt ædelyst
  • ​Mistrivsel
  • ​Kolik (hyppig)
  • ​Svært ved at holde huld
  • ​Krybbebidning

Mavesår hos heste er en menneskeskabt lidelse, der skyldes syreætsninger i maveslimhinden. Erfarer du nogle af følgende symptomer hos din hest, bør du omgående søge dyrlæge. Din hest kan have et stort ubehag, hvorfor dette bør afhjælpes hurtigst muligt.​

KONTAKT OS OG BESTIL TID TIL UNDERSØGELSE AF DIN HEST

Skal vi se på din hest, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af en tid. Så kan vi se nærmere på, om der er tale om mavesår hos din hest. Du kan ringe til os på telefon 48 28 67 68, eller du kan skrive til os på kiwa@hestedyrlaegerne.dk.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

kontakt os i dag

Kontakt din lokale hestedyrlæge

​Du er velkommen til at kontakte os helt og aldeles uforpligtende. Det kan du gøre enten via vores kontaktformular eller ved at ringe eller skrive til os.

Vi ser frem til at hjælpe dig.

Ring eller skriv til os

Ring på: 48 28 67 68

Skriv til: klinik@hestedyrlaegerne.dk  

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer henvendelser hurtigst muligt.

Felter markeret med * skal udfyldes.